Residentie van de CFU

Residentie Bar Vallen Vleuten.
Nadat na 23 jaar de CFU- residentie Café Elinkwijk gesloten werd, is door het bestuur gezocht naar een geschikte locatie.
Met Bar Eetcafé Vallen in Vleuten zijn we er van overtuigd een locatie te hebben gevonden waarin de stadsprins van Leemput met zijn gevolg en alle carnavallisten zich thuis gaan voelen.

 

Met het volste vertrouwen zien we deze samenwerking tegemoet. 


 



Residentie Café Elinkwijk (1997-2020)


Stadsprins Martijn XXIII mocht als eerste Café Elinkwijk als zijn residentie noemen.

Na vele jaren in de Pindabar aan de Blauwkapelseweg "geresideerd" te hebben werd in 1997 de nieuwe residentie betrokken.

Café Elinkwijk voldeed aan alle voorwaarden: voldoende ruimte, parkeergelegenheid en vooral gezelligheid en gastvrijheid.

De residentie is op de eerste plaats bedoeld een verzamelplaats te zijn van de Stadsprins(es) en zijn/haar gevolg voordat men uittreedt. Daarnaast vinden er diverse activiteiten plaats zoals de foto-onthulling, frühshoppen en de afscheidsmiddag van de Stadsprins(es).

Iedere laatste vrijdag van de maand is er een residentie-avond, waarbij iedereen van harte welkom is.

In 2011 heeft Anita Geerink Café Elinkwijk van de familie Paulus overgenomen.

Café Elinkwijk heeft nog altijd het carnavalshart op de juiste plaats, en zal ons dat warme "thuis"gevoel blijven geven.

Wij zijn trots dat ieder seizoen vanaf 11 november de carnavalssteek van de stadsprins(es) weer aan de buitengevel mag hangen op de Amsterdamsestraatweg 592.

Bestuur Carnavals Federatie Utrecht

 

                                     

 

 








 










     

 




        

 
© responsive webdesign: grafischburo ED - Soesterberg | Carnavals Federatie Utrecht 2015 - 2015