De Parketschuivers - Zeist

Welkom bij De Parketschuivers

Uiteraard laat Corona ook onze carnavalsstichting niet ongemoeid. Dit maakt het lastig om plannen voor gezellige festiviteiten op te zetten, zowel in onze feestlocatie de kantine van SV Zeist, als bijvoorbeeld de Lichtjes Parade in Zeist.

Prinsbekendmaking en Corona...
Na een periode van 'stil zitten' heeft het bestuur besloten om, gezien de nog onduidelijke omstandigheden, voor komend feestseizoen geen nieuwe Prins Carnaval met Hofhouding aan te stellen. Daarom zullen wij ook geen Prinsbekendmakingsavond organiseren in november.

Carnavalsprogramma
Met goede moed voor de nabije toekomst hebben De Parketschuivers besloten om in het seizoen 2021-2022 onderstaand feest te organiseren:

HELAAS, ER ZIJN GEEN KAARTEN MEER VERKRIJGBAAR!!

Zaterdag 19 februari 2022 - Eerste carnavalsfeest in de regio!

Nog even afhankelijk wat de exacte versoepelingen a.s. dinsdag (15 februari) worden organiseren De Parketschuivers één feestavond. De feestavond kan namelijk alleen dan doorgaan, wanneer de 1,5 mtr regel komt te vervallen.

Samen met de vrolijke noten van Music For All en feestzanger Ruud Neerings gaan we een gezellige feestavond tegemoet.
Vanaf 20:00 uur bent u van harte welkom in onze feestlocatie, de kantine van SV Zeist, sportpark Dijnselburg.
De entree is uitsluitend mogelijk na voorafgaande aanmelding via een e-mail bericht (met aantal personen) én op vertoon van uw geldige QR-code en ID.
Reserveren voor de feestavond is verplicht in verband met maximaal aantal bezoekers in de feestlocatie.
Laat uw komst weten via een e-mail bericht aan ons secretariaat, met vermelding van uw contactgegevens en aantal gewenste kaarten.

Thuishaven bij SV Zeist...
Sinds 2018 worden de festiviteiten van De Parketschuivers, met uitzondering van de optocht, allemaal in de kantine van SV Zeist georganiseerd. Dankzij de gastvrijheid en mogelijkheden die deze voetbalclub ons biedt, hebben De Parketschuivers daar een fijne thuishaven.