Prins Carnaval van Zeist

Op zaterdag 17 november 2018 organiseerden De Parketschuivers de eerste feestavond in de nieuwe feestlocatie; de kantine van SV Zeist.
Tijdens een gezellige feestavond met muziek van DJ Wesley werd om 22:11 uur afscheid genomen van Prins Terpsichoré XXVI nadat deze samen met zijn hofdame Yvonne en adudant Eduard de laatste polonaise van zijn feestseizoen had gelopen.
Na het uitreiken van de kado's als dank voor de inzet en het ontdoen van alle versierselen, gaat Prins Carnaval nu weer als Dirk Smits door het leven.

Brandalarm in de kantine van SV Zeist
Op het moment surpreme ging het alarm af in de kantine van SV Zeist, kort daarna verscheen de brandweer met sirene en zwaailichten op het terrein van SV Zeist en kwam de brandweer binnen na de ontvangen brandmelding. Het bleek allemaal bij de act van de bekendmaking van de nieuwe Prins Carnaval van Zeist te behoren.
Remco de Hoop is dit seizoen uitgeroepen als Z.D.H. Prins Terpsichoré XXVII en zal samen met als Hofdame zijn vrouw Jolanda, als Adjudant zijn zoon Branco en als Secondant zijn maatje Alex de polonaise bij De Parketschuivers voorop gaan.
De nieuwe Hofhouding staat een druk carnavalsprogramma te wachten. De Parketschuivers zijn graag geziene gasten op festiviteiten in de regio en het viel dan ook niet mee een selectie uit de grote stapel uitnodigingen te makn.
Naast de eigen festiviteiten in de kantine van SV Zeist kunt u in de agenda ook de bezoeken aan andere verenigingen zien.

Vriend van De Parketschuivers
Zin om met De Parketschuivers mee op pad te gaan? Word dan 'vriend van De Parketschuivers', u ontvangt de kleurrijke feestkiel, alsmede de persoonlijke onderscheiding van Prins Carnaval en kunt mee op pad!

De Parketschuivers

Onze festiviteiten:

zaterdag 16 februari 2019
Themafeest 'Goed-Faut'
bezoek aanmelden...


zaterdag 22 februari 2019
Verlichte Optocht Zeist
meer informatie...


maandag 25 februari 2019
Feestavond Mensen met beperking
bezoek aanmelden...


Onze volledige feestagenda inzien?


Bekijk ons fotoalbum via Facebook:


Word ook 'Vriend van De Parketschuivers'

Als 'Vriend van De Parketschuivers' geniet je van privileges. Zo ontvang je als je vriend word de unieke Parketschuivers carnavalskiel, ontvang je de originele onderscheiding van Prins Carnaval, word je direct op de hoogte gehouden van de activiteiten en bezoeken aan andere verenigingen en ben je verzekerd van entree op de festiviteiten die door De Parketschuivers worden georganiseerd! Interesse?