Nieuwe activiteiten door De Parketschuivers

Zeistercarnavalsstichting De Parketschuivers is volop in beweging!
Samen met gemeente Zeist en 'Leuk in Zeist' wordt gewerkt aan uitbreiding van het feestprogramma. Onderstaande festiviteiten staan op ons plan:

Verlichte Optocht Zeist

Verlichte Optocht Zeist - De Parketschuivers


Een gekoesterde wens is om de optocht in Zeist weer terug te brengen. De bedoeling is een verlichte optocht op vrijdagavond 2 februari 2018 door het centrum van Zeist. We willen er een Zeisters feest van maken en nodigen naast carnavalsverenigingen uit de regio ook het verenigingsleven en de scholen in Zeist uit om deel te nemen aan de optocht.
Verenigingen kunnen als loopgroep deelnemen aan de optocht, maar uiteraard ook met een versierde auto of wagen.
Scholen kunnen meedoen met bijvoorbeeld verklede loopgroepen met lampionnen.
Deelname zal in categoriën ingedeeld worden, voor de fraaiste in de categorie zijn prijzen te winnen!
Meer informatie over de ontwikkelingen van de Verlichte Optocht Zeist, of uw deelname als (carnavals)vereniging, organisatie of bedrijf doorgeven? Stuur ons een bericht!

Blaaskapellenfestival Zeist

Blaaskapelfestival-Zeist - De Parketschuivers


Zaterdagmiddag 3 februari 2018 willen we er een wederom feestelijke dag van gaan maken in Zeist. Diverse blaaskapellen worden momenteel benaderd voor deelname aan het Blaaskapellenfestival Zeist.
Het plan is om samen met horecaondernemers kapellen op diverse locaties om toerbeurt te laten spelen. Bij slecht weer kan dat binnen, bij mooi weer (waar we uiteraard op rekenen) buiten op het terras. Dat belooft een feestelijk muzikaal spektakel te worden!

Meer informatie over de ontwikkelingen van het Blaaskapellenfestival Zeist, of uw deelname doorgeven? Stuur ons een bericht!


Onze festiviteiten:

zaterdag 27 januari 2018
Hollandse Feestavond'
bezoek aanmelden...


NIEUW vrijdag 2 februari 2018
Verlichte Optocht Zeist
meer informatie...


NIEUW zaterdag 3 februari 2018
Blaaskapellenfestival Zeist
meer informatie...


maandag 5 februari 2018
Feestavond Mensen met beperking
bezoek aanmelden...


vrijdag 9 februari 2018
Scholenbezoek Zeist
Prins Carnaval op jouw school?...


Onze volledige feestagenda inzien?


Bekijk ons fotoalbum via Facebook:


Word ook 'Vriend van De Parketschuivers'

Als 'Vriend van De Parketschuivers' geniet je van privileges. Zo ontvang je als je vriend word de unieke Parketschuivers carnavalskiel, ontvang je de originele onderscheiding van Prins Carnaval, word je direct op de hoogte gehouden van de activiteiten en bezoeken aan andere verenigingen en ben je verzekerd van entree op de festiviteiten die door De Parketschuivers worden georganiseerd! Interesse?